The GAME 2023

Danmarks sjoveste studiestart

Er du netop begyndt på uddannelse i Hjørring? Så er du og din klasse selvskrevne til at være med i studiestartseventen: HJØRRING LIVE - The GAME! 

Hvad er det?

Hjørring LIVE The GAME er et reality spil, som har til formål at byde dig og din klasse velkommen til studiebyen Hjørring, så I sammen kan få en smagsprøve på nogle af de mange tilbud byen har til jer – også når I ikke lige sidder og sveder over studierne.

Hvem er med?

Nye elever og studerende fra ALLE uddannelser i Hjørring deltager i konkurrencen.  Det gælder for UCN, EUCNord, SOSU Nord, Hjørring Gymnasium og HF, VUC Nordjylland, FGU-Vendsyssel, CKU Vendsyssel, Hjørring Ungdomsskole, Hjørring Ny Tiende, Hjørring Private Realskole og Halvorsminde Efterskole

Hvordan tilmelder man sin klasse?

Man deltager klasse- eller holdvis. Hvis I er i tvivl om I allerede er tilmeldt, så tag kontakt til jeres primære underviser eller skriv til Dorte Reinholdt så I kan få udleveret en klassekuvert med tilmeldings-QR-kode.

Hjørring LIVE finder sted fredag d. 8. september 2023

Læs spillereglerne og se programmet for 2023 her

Hjørring LIVE i levende billeder

Se klip, introvideoer m.m. fra Hjørring LIVE igennem de sidste 10 år

Læs og se mere her

Bliv sponsor eller samarbejdspartner

Kunne du og din virksomhed tænke jer at blive del af den farverige studiestartsevent til september med mere end 2.000 unge deltagere?

Læs mere her

Kontakt

Dorte Reinholdt
S:Kommunikations- og udviklingskonsulent
O:Kultur og Event