Spilleregler og program

Læs spillereglerne for The GAME 2023 her:

The GAME er et reality spil, hvor du møder nogle byens foreninger, uddannelser, handelsliv og kulturinstitutioner.

På dagen står de rundt om i vores farverige bymidte med sjove, skæve, vilde og kloge opgaver på de såkaldte GATES. De glæder sig til at give dig og din klasse en forsmag på de forskellige tilbud og aktiviteter Hjørring har at byde på, hele året rundt.

Når I er med i The GAME, kræver det sammenhold, samarbejde, koordinering, styring og kendskab til hinandens stærke og svage sider. Nye elever og studerende fra alle uddannelser i Hjørring dyster klassevis mod hinanden i sjove, vanvittige, kloge og udfordrende discipliner ved GATES rundt i byen. The GAME indeholder samlet set 26 GATES og 10 -15 SIDEQUEST - din klasse skal ud på en rute, hvor I skal besøge 6 GATES. Ruten fremgår af app’en, når jeres hold er registreret .

Aktiviteterne i GATEN afspejler hvilken farvezone, I befinder Jer i. F.eks. får I opgaver i Rød Zone, der handler om kærlighed, blod, varme og omsorg. I Gul Zone handler opgaverne om nyskabelse, energi, lyn, ild og gnister. I Grøn Zone er det bæredygtighed, miljø, økologi, sundhed og sport, der er de  overordnede temaer for opgaverne. I Blå Zone handler opgaverne om teknologi, kunst, innovation, vand, is og viden.

De, der tager imod Jer på gaten, kaldes GATEKEEPERS. Gatekeeperne kommer mange forskellige steder fra; de kan fx komme fra en uddannelse, forening eller organisation, der synes, det kunne være fedt, hvis I lærer dem at kende.

Mellem de forskellige gates findes en masse SIDEQUEST. Op til syv personer fra hver klasse kan hente point ved samme SIDEQUEST - forudsat at I har app’en på mobilen, naturligvis! Så jo flere SIDEQUEST I finder og løser, desto større chance er der for at din klasse vinder The GAME.

08.00: Opstart og briefing om The GAME ude på uddannelserne

09.00: Underholdning og kick-off af The GAME i Christiansgave - Værter er musikforeningen Under Kniven

09.20: Afsted mod første gate

09.30: The GAME is on!

12.30: Picnic og koncert med Søvnmønster og opvarmning af Jeppe Hyden Lauritzen

13.00: The GAME is over!

13.05: Præmieoverrækkelse

OBS! Mobilnettet kan blive overbelastet - derfor kan der gå lidt tid, før pointene registreres.

Ingen kender resultatet af The GAME, før alle point er talt sammen og tjekket efter spillet er slut.

Præmierne til de videregående uddannelser er sponsoreret af BoVendia, der sammen med Surf og Natur i Hirtshals har sammensat nogle fede outdooroplevelser i Hirtshals for vinderholdene.

1. præmie:
Surf & Sauna - for hele klassen (Ved Surf og Natur)

2. præmie:
Vandaktivitet & Sauna - for hele klassen (Ved Surf og Natur)

3. præmie:
Sauna & Svøm – for hele klassen (Ved Surf og Natur)

 

Præmierne for erhvervs- og ungdomsuddannelserne er sponsoreret af Sparekassen Danmark, Hjørring Handel og Moviehouse Hjørring.

1. præmie:
Biograftur for hele klassen til selvvalgt film + sodavand og popcorn

2. præmie:
Biograftur for hele klassen til selvvalgt film + sodavand

3. præmie:
Biograftur for hele klassen til selvvalgt film

 

Ekstra præmier er sponsoreret af:

Skaga FM
Hærhjemmeværnet
Vendsyssel FF

Hent HJØRRING LIVE-appen

Inden spillet går i gang, skal alle fra klassen hente Hjørring LIVE-app’en. Inde i app’en, findes The GAME, som I skal bruge til at tjekke ind på GATES, registrere SIDEQUESTS og finde jeres rute gennem byen. Det er app’en, der er omdrejningspunktet, når I spiller The GAME. App’en er udviklet til IOS og Andro­id. Når I registrerer Jer i app’en, så husk at sige ja til at modtage push-beskeder! Der kommer nemlig løbende tips og hints om SIDEQUEST i løbet af spillet.

1. KUVERTEN (Uddannelsesstederne modtager kuverterne tirsdag forud for Hjørring LIVE)

Hver klasse får udleveret en kuvert med en QR-kode, som ALLE fra klassen skal scanne ind i The GAME, scanner forefindes i The Game. Når I har scannet koden, er I tilmeldt The Game, og får tildelt jeres unik­ke rute, som I skal følge rundt i byen.

2. PLAYERANSVARLIG

Klassen skal også vælge en Playeransvarlig. Denne er under hele spillet hovedansvarlig for at scanne QR koden når man tjekker ind ved hver GATE, samt sikre, at klassen får sine point på GATEN. Playeren tjekker holdet ind klokken 9.30 ved den første gates QR-kode. Herefter skal I tjekke ind på nye gates hver halve time. (NB! Man kan ikke springe en gate over! Og I skal huske både at tjekke ind og ud på gaten. ”Udtjekningen” sker automatisk, når I scanner point-koden)

3. TAG DIT SKRALD MED DIG

Man tjener ekstra gode point, når man husker at aflevere sit skrald -bl.a. fra frokosten. Der er opstillet affaldscontainere i Christiansgave i nærheden af scenen.

4. SIDE QUESTS - HVOR?

Orientér jer på kortet i app’en og find SIDEQUEST som er illustreret som små stjerner i de forskellige zoner. Være opmærksom på pushbeskeder og nyheder fra The Game! Læs gatebeskrivelserne - nogle GATEs har nemlig en SIDEQUEST sammen med deres gate.

Hjørring LIVE i levende billeder

Se klip, introvideoer m.m. fra Hjørring LIVE igennem de sidste 10 år

Læs og se mere her

Bliv sponsor eller samarbejdspartner

Kunne du og din virksomhed tænke jer at blive del af den farverige studiestartsevent til september med mere end 2.000 unge deltagere?

Læs mere her

Kontakt

Dorte Reinholdt
S:Kommunikations- og udviklingskonsulent
O:Kultur og Event